”Spreek je eigen waarheid” fluistert Witte Wind ..

13 daagse Maya Newsflash

24 juli - 5 aug. 2021 

Even aandacht voor de Dag Buiten de Tijd en de eerste dagen van een nieuw Zonnejaar! En uiteraard ook een nieuw levenspad want vrijdag 23 juli was het de laatste dag van het Rode Maan levenspad. 

En zaterdag 24 juli begon het Witte Wind levenspad. Vanaf dat moment staat de poort van de Witte Wind straat wagenwijd open in de Maya Tzolkinkalender. Of je nu in deze straat geboren bent of in een andere straat, alle lichten in de Witte Wind straat staan aan de komende 13 dagen. Het thema dat hiermee verbonden is hangt samen met communicatie en op een bezielde manier je eigen waarheid spreken. 

Op welke manier druk jij jezelf uit?

Met woorden kun je veel zeggen of een verhaal vertellen. Maar met klanken, kleuren, beelden en expressie kun je ook iets vertellen. 

Op de 1e dag van het Witte Wind pad tekende ik dit beeldverhaal dat uit allerlei horizontale en verticale lijnen bestaat. Ik laat het je graag zien ter inspiratie want dit komt heel dicht bij het spreken van mijn eigen waarheid. Soms is het zoeken en voelen, wat is nu precies die eigen waarheid? Welke beelden passen hierbij?

Het inzetten van de hulpbronnen

In het Witte Wind levenspad maakt het spreken van je eigen waarheid je sterk. Alert zijn op toevallige ontmoetingen en gebeurtenissen die op je pad komen helpen je met het vinden van je eigen inspiratie. Ervaar je onrust? Of dat bepaalde dingen moeizaam gaan? Dan kan dit een teken zijn dat er oude patronen naar boven komen. Die momenten nodigen uit om in je eigen centrum te gaan staan en de innerlijke stilte op te zoeken. Vanuit deze stilte ontstaat rust en kun je vaak de hele wereld aan.

De grootste uitdaging de komende dagen is om je er bewust van te zijn dat je altijd weer opnieuw een keuze kan maken. Als je aandacht geeft aan wat jij wil dat groeit dan komt dit altijd ten goede van je eigen waarheid spreken. Op die manier is de cirkel weer rond en ontvang je precies de inspiratie die jij persoonlijk nodig hebt. 

Over communiceren en spreken gesproken .. deze uitspraak vind ik heel mooi bij het Witte Wind pad passen:

Spreken is een behoefte, luisteren is een kunst

De Witte Tovenaar is verbonden met het doel en de eindbestemming van dit pad. Het thema dat hierbij hoort is luisteren naar het innerlijke weten diep in je hart. Sta je ervoor open om moeiteloos de magie van het leven te ontvangen? De affirmatie kaart die ik maakte en mij nog steeds helpt voor het thema dat bij de Witte Wind straat hoort is:

Ik kies zorgvuldig mijn woorden

Zeg wat ik wil

Geef me over & ontvang

Wil jij weten welke kernkwaliteiten er verbonden zijn aan je geboortedatum? Boek een Innerlijke Schatkamersessie >>

Over de Auteur

Hi, mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap als ik ontwerp of illustraties maak. De andere keer schilder ik op expressieve wijze op een doek of duik ik in de natuur om de schoonheid hiervan voor eeuwig vast te leggen. Intuitief denken en doen zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben een beelddenker, hierdoor kan ik goed tot in detail verbeelden wat bij jou past en hoort. Wat ik voel en zie, teken en ontwerp ik in verschillende stijlen uit. Zo breng ik inspiratie, prikkel ik de fantasie en geef ik opnieuw bezieling aan projecten, processen en ideeën.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>