”Open je handen, geef & ontvang” zegt Blauwe Hand

13 daagse Energie Update Tzolkin

27 sept. - 9 okt. 2021

De afgelopen 13 dagen hebben in het teken gestaan van het Witte Tovenaar levenspad. Het thema dat hierbij hoorde was een reis van het volgen van je hart naar overgave. Na deze reis zijn we nu aangekomen bij het Blauwe Hand levenspad. Het is het 3e levenspad in de Tzolkinkalender.

Of je nu in deze straat geboren bent of in een andere straat, vanaf vandaag staan alle lichten in de Blauwe Hand straat aan de komende 13 dagen.In de Blauwe Hand straat maak je een reis van (zelf)heling en moeiteloos geven en ontvangen naar transformatie en vernieuwingskracht. In alle onrust dichtbij jezelf blijven helpt je om volledig aanwezig te zijn. Durf jij spontaan achter het stuur van je eigen leven te zitten? Innerlijke leiding is verbonden met je zielsverlangen. Kijken naar wat er toevallig op je pad komt, alert zijn, leven in het hier en nu en hier iets mee doen is een uitdaging en kan extra onrust geven.

Wie of wat maakt je sterk en krachtig? 

Vandaag wordt je uitgenodigd om moeiteloos te geven en ontvangen. Als geven en ontvangen in balans zijn met elkaar dan ontvang je door te geven en geef je andersom ook als ontvanger. Kom jij op het juiste moment in actie en verloopt daardoor alles moeiteloos? Of wil jij dat alles op jouw manier gaat en ben je erg gericht op het eindresultaat? Dan ben je in de schaduwzijde van Blauwe Hand beland. 

Wie of wat helpt en begrijpt je? 

Gele Mens is het maatje vandaag en helpt je met aandacht geven aan wat jij wil dat groeit. Neem zelf verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Welke keuzes maak je vandaag? Alles is goed. 

Wie of wat vangt je op als je terugvalt in oude patronen? 

Witte Tovenaar is de verborgen kracht en helpt je eraan herinneren dat je je eigen hart mag volgen. Jij weet wat goed is voor jou diep van binnen. Stel jezelf open om de magie van het leven te ontvangen.

Wie of wat daagt je uit om te doen wat goed voor je is? 

Rode Aarde is de leraar daagt je uit vandaag om volledig in het hier-en-nu aanwezig te zijn. Sta je met beide voeten op de grond of heb je de neiging om veel te piekeren? Doe iets met 'toevallige tekens en ontmoetingen'.

Blauwe Hand levenspad affirmatie inspiratie

Blauwe Hand affirmatiekaart © Bianca Snip

Ik open mijn handen

Weet, geef & ontvang

Moeiteloos in het hier en nu

Ben ik aanwezig

Volg en vind ik creatief mijn weg

Tussen vrijheid & geborgenheid

Over de Auteur

Hi, mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap als ik ontwerp of illustraties maak. De andere keer schilder ik op expressieve wijze op een doek of duik ik in de natuur om de schoonheid hiervan voor eeuwig vast te leggen. Intuitief denken en doen zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben een beelddenker, hierdoor kan ik goed tot in detail verbeelden wat bij jou past en hoort. Wat ik voel en zie, teken en ontwerp ik in verschillende stijlen uit. Zo breng ik inspiratie, prikkel ik de fantasie en geef ik opnieuw bezieling aan projecten, processen en ideeën.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>