”Oei, ik groei!” zingt Geel Zaad

13 daagse Energie Update
Maya Tzolkin Dreamspell telling

22 jan. - 3 febr. 2022

De komende 13 dagen zijn verbonden met Geel Zaad en staan in het teken van kiezen voor groei in plaats van zekerheid, op ontdekkingsreis gaan en innerlijk de leiding nemen.

Innerlijke Groei
In de Geel Zaad levenspad straat groei je dat is zeker. Soms groei je langzaam en is het veilig om te blijven zitten waar je zit. En soms groei je waar je bij staat. Als dit niet snel of hard genoeg gaat dan kan hier kan soms ook ongeduldigheid bij om de hoek komen kijken. Het heeft alleen geen zin om te trekken aan een zaadje als de tijd nog niet rijp is om boven de grond te komen.

Keuzes maken
Je eigen plek innemen geeft je richting en stuurkracht. Welke keuzes maak je? Geef jij aandacht aan wat jij wil dat groeit? Je hart volgen voelt kwetsbaar en is een uitdaging. Je grenzen verleggen, op ontdekkingsreis gaan en uit je comfortzone komen is verbonden met je zielsverlangen.

Enkele tips voor de komende dagen

Wie of wat maakt je sterk en krachtig? 
Kiezen voor groei in plaats van zekerheid maakt je sterk de komende dagen. Ergens diep van binnen weet je wat ervoor nodig is om een grote boom te worden en hoe je dat van plan bent. Ga ervoor en laat het nu gebeuren. Hou je aandacht erbij en gebruik je oerkracht. 
 
Wie of wat helpt en begrijpt je? 
Als je merkt dat je verdwaalt raakt in teveel details en anderen teveel wil helpen mag je kijken hoe je overzicht kan houden. Vul eerst je eigen beker, dan pas die van anderen. Behoud je eigen visie en wat voor jou van belang is. 

Wie of wat vangt je op als je terugvalt in oude patronen?
Als je de neiging hebt om teveel te denken en te piekeren mag je jezelf er aan herinneren dat je in het hier en nu mag zijn. Lukt dit niet? Ga dan naar buiten en geniet van al het natuurrijke moois om je heen of loop op blote voeten. Wie of wat kom jij toevallig tegen?

Wie of wat daagt je uit om te doen wat goed voor je is?
Vind je het lastig om jezelf open te stellen voor alles wat zich aandient? De uitdaging is om achterover te leunen en hierop te durven vertrouwen. Wat weet jij diep van binnen wat goed is voor jou? Op welke manier kun je hiernaar luisteren en de magie van het leven ontvangen? 

Affirmatie inspiratie

Ik groei en bloei,

plant mijn zaadjes

in vruchtbare

bodem

Inzicht in je potentieel

De Maya Tzolkin Dreamspell kalender gebruik ik al jaren als kompas voor mijn persoonlijke en zakelijke leven. Dit geeft mij net als de seizoenen in een jaar houvast aan waar ik zit in mijn ontwikkeling. En helpt mij herinneren aan wat ik nodig heb om mijn volste potentie te kunnen leven. De thema's van de levenspaden vormen een vaste route ieder jaar en is vanwege je geboortedatum voor iedereen persoonlijk. 

Wil jij deze kalender leren kennen? En inzicht krijgen in de thema's die horen bij jouw geboorte levenspad, bijbehorende gave, kernkwaliteiten, talenten en ontwikkeling? Boek hier een Innerlijke Schatkamersessie >>


Over de Auteur

Hi, mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap als ik ontwerp of illustraties maak. De andere keer schilder ik op expressieve wijze op een doek of duik ik in de natuur om de schoonheid hiervan voor eeuwig vast te leggen. Intuitief denken en doen zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben een beelddenker, hierdoor kan ik goed tot in detail verbeelden wat bij jou past en hoort. Wat ik voel en zie, teken en ontwerp ik in verschillende stijlen uit. Zo breng ik inspiratie, prikkel ik de fantasie en geef ik opnieuw bezieling aan projecten, processen en ideeën.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>