”Luister naar het weten in je hart” fluistert Witte Tovenaar …

13 daagse Maya Newsflash

14 - 26 september 2021

Na de reis in de Rode Draak straat zijn we nu aangekomen bij de Witte Tovenaar straat. Het is het 2e levenspad in de Maya Tzolkinkalender. Of je nu in deze straat geboren bent of in een andere straat, vanaf vandaag staan alle lichten in de Witte Tovenaar straat aan de komende 13 dagen.

In de Witte Tovenaar straat maak je een reis van luisteren naar het weten vanuit je hart wat goed is voor jezelf naar loslaten en ruimte maken voor een nieuw begin. Welk onderscheid maak je? Kiezen voor groei in plaats van zekerheid voelt kwetsbaar en is een uitdaging. De innerlijke stilte, thuiskomen in jezelf, authenticiteit en overvloed is verbonden met je zielsverlangen.

Wie of wat maakt je sterk en krachtig?

Witte Tovenaar energie helpt je met het volgen van je hart. De antwoorden en de wijsheid die je zoekt zijn in jezelf te vinden. Wees eerlijk tegen jezelf bij alles wat je doet en denk groter dan je eigen belang. Op die manier trek je op magische wijze mooie dingen aan.

Wie of wat helpt en begrijpt je?

Rode Slang energie helpt je met het doen van waar je energie van krijgt. Welke signalen geeft jouw lichaam? Volg je instinct en laat je lichaam in beweging komen. Keer naar binnen als je last hebt van vervelende gevoelens en laat zelf compassie zijn werk doen.

Wie of wat vangt je op als je terugvalt in oude patronen?

Blauwe Hand energie is de verborgen kracht en helpt je eraan herinneren dat geven en ontvangen in balans mogen zijn met elkaar. Kom jij op het juiste moment in actie en verloopt daardoor alles moeiteloos? Of wil jij dat alles op jouw manier gaat?

Wie of wat daagt je uit om te doen wat goed voor je is?

Geel Zaad energie daagt je uit om te kiezen voor groei in plaats van zekerheid. Dat is een uitdaging want Geel Zaad heeft veel potentie en kwaliteiten. Plant je zaadjes in vruchtbare bodem en heb geduld. Alles groeit en bloeit op het juiste moment.

Tijdens het maken van de volgende affirmatie heb ik me laten inspireren door de energie en betekenis van het Witte Tovenaar levenspad:

Ik sta open & ontvang

De magie van het leven

Ik maak keuzes vanuit mijn hart &

Verwezenlijk mijn potentieel

Mijn waarheid is een groot geschenk


Wat een mooie he! De Maya Tzolkinkalender zit vol oeroude kennis en wijsheid die ons helpt herinneren aan wat allemaal in ons aanwezig is. We hoeven het ons eigenlijk alleen maar te her-inneren. De tijd van pijn en lijden is voorbij. Aan ons de keuze of we hierin blijven hangen of verder gaan met alles wat we aan potentie in ons hebben. En in Vrijheid, Vreugde en Voldoening te gaan leven.

Dat zorgde voor mijn keuze om mezelf 260 dagen lang af te stemmen op de dagenergie van de Maya Tzolkinkalender en mijn eigen creatie affirmaties te maken om de dag optimaal mee te beginnen. Hieruit is een serie van 20 handlettering affirmaties ontstaan die ik nu als bureaublad achtergrond gebruik op het beeldscherm van mijn laptop. Wil jij dat ook? De affirmaties zijn hier als digitaal downloadset verkrijgbaar >>

Een magisch mooie Witte Tovenaar 13 daagse!

Over de Auteur

Hi, mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap als ik ontwerp of illustraties maak. De andere keer schilder ik op expressieve wijze op een doek of duik ik in de natuur om de schoonheid hiervan voor eeuwig vast te leggen. Intuitief denken en doen zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben een beelddenker, hierdoor kan ik goed tot in detail verbeelden wat bij jou past en hoort. Wat ik voel en zie, teken en ontwerp ik in verschillende stijlen uit. Zo breng ik inspiratie, prikkel ik de fantasie en geef ik opnieuw bezieling aan projecten, processen en ideeën.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>