”Op welke manier neem jij innerlijk de leiding?” vraagt Gele Krijger ..

13 daagse Maya Newsflash

28 juni - 10 juli 2021

Aandacht voor het begin van een nieuw levenspad vandaag! Gisteren was het de laatste dag van het Blauwe Nacht levenspad. Heb je een beetje feest kunnen vieren? De 13e dag van een levenspad nodigt altijd uit om volledig aanwezig te zijn. Het is ook een dag waarop zich vaak al nieuwe dingen aandienen die te maken hebben met de periode die komen gaat.Vanaf vandaag staat de poort van de Gele Krijger straat wagenwijd open in de Maya Tzolkinkalender. Of je nu in deze straat geboren bent of in een andere straat, vanaf vandaag staan alle lichten in de Gele Krijger straat aan de komende 13 dagen.

Innerlijke leiding

Het thema van de Gele Krijger heeft te maken met het volgen van je eigen innerlijke leiding en vragen durven stellen om verder te komen. Tijd om jezelf open te stellen voor wat er aan informatie binnenkomt. Merk je dat je onzeker bent of twijfels hebt, vraag jezelf dan af: wat speelt er in mijn binnenwereld aan allerlei angsten? Ik kom het regelmatig tegen en geef mezelf dan ook regelmatig over aan alles wat ik voel en maak verbinding met mijn lichaam, dit helpt mij om weer helemaal uit mijn hoofd en op de aarde te komen.

Omdat het vandaag weer een magnetische toon 1 dag is en een begin van weer een nieuw levenspad, is het ook weer een heel mooi moment om een doel te stellen in vervolg op wat je tegenkwam in het afgelopen Blauwe Nacht levenspad (straat).

  • Welke intentie zet jij neer vandaag voor de komende 13 dagen?
  • Wat is jouw verlangen?
  • Hoe voelt het als je eraan denkt dat dit er al is?

Overgave & intuitie volgen

Open vragen stellen maakt je sterk de komende 13 dagen. Stem je af op je intuitie, je weet wel dat ene stemmetje dat je af en toe iets in je oren fluistert en een boodschap voor je heeft .. Hoe vaak neem je dit serieus? Je lichaam geeft als het goed is genoeg signalen af want meestal voel je het wel in je onderbuik of iets goed is voor je of niet en toeval bestaat niet. Volg je passie en doe waar je energie van krijgt! Als je merkt dat je in oude patronen terugvalt zal dit je opvangen en ondersteunen. Op welke manier laat jij je leiden door de ‘onzichtbare wereld’ om je heen, laat je alles wat oud en vertrouwd los en leg jij ergens een nieuwe verbinding mee? Jezelf overgeven aan alles wat er gebeurt geeft weer ruimte voor nieuwe dingen. Daar ligt precies de grootste uitdaging de komende 13 dagen.

Over open vragen stellen gesproken .. de volgende uitspraak van Eckart Tolle vind ik heel mooi passen bij het Gele Krijger pad: 

Overgave komt als je ophoudt met vragen 

waarom overkomt dit mij?

De affirmatie kaart die ik maakte en mij nog steeds helpt voor het thema dat bij het Gele Krijger levenspad hoort is:

Ik volg onbevreesd mijn weg

Vraag om wat ik wil en ontvang

En wat mooi is het toch weer dat de Gele Ster verbonden is met het doel en de eindbestemming van dit pad. De Maya's hadden hier goed over nagedacht. Het thema dat hierbij hoort is fonkelen en stralen als een ster aan de hemel ofwel ‘dood-gewoon’ je eigen plek innemen .. wat een heerlijk vooruitzicht.

Fijne dag en vergeet niet te genieten van dit mooie krachtige begin van deze nieuwe week!

Over de Auteur

Hi, mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap als ik ontwerp of illustraties maak. De andere keer schilder ik op expressieve wijze op een doek of duik ik in de natuur om de schoonheid hiervan voor eeuwig vast te leggen. Intuitief denken en doen zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben een beelddenker, hierdoor kan ik goed tot in detail verbeelden wat bij jou past en hoort. Wat ik voel en zie, teken en ontwerp ik in verschillende stijlen uit. Zo breng ik inspiratie, prikkel ik de fantasie en geef ik opnieuw bezieling aan projecten, processen en ideeën.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>