”Geef jij net zoveel liefde aan jezelf als aan een ander?” vraagt Gele Zon

13 daagse Energie Update Tzolkin

10 okt. - 22 okt. 2021

De afgelopen 13 dagen hebben in het teken gestaan van het Blauwe Hand levenspad. Het thema dat hierbij hoorde was een reis van moeiteloos geven en ontvangen naar vernieuwing en transformatie. Na deze reis zijn we nu aangekomen bij het Gele Zon levenspad. Het is het 4e levenspad in de Tzolkinkalender.

Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen
Of je nu in dit levenspad geboren bent of in een ander levenspad, vanaf vandaag staan alle lichten in het Gele Zon levenspad aan de komende 13 dagen. In dit levenspad maak je een reis van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en anderen naar aandacht geven aan wat jij wil dat groeit en keuzes maken. Kies jij voor zekerheid of groei? Niks moet, alles mag. Trouw zijn aan jezelf en grenzen aan geven is een uitdaging. Je eigen licht laten schijnen, vertrouwen op jezelf en je emoties laten stromen is verbonden met je zielsverlangen. 

Gele Zon energie bestaat uit puur licht, liefde en warmte voor alles en iedereen. Als de zon schijnt dan schijnen zonnestralen net zo hard op iets moois als op iets lelijks want de zon maakt geen onderscheid. Soms legt de Gele Zon verantwoordelijkheid neer bij anderen omdat er hoge verwachtingen en idealen liggen bij het vinden van levensgeluk. De les die hierin te leren is dat de kern in jezelf ligt. En dat je keuzes mag maken om zelf gelukkig te zijn.

Wie of wat maakt je sterk en krachtig? 
Gele Zon is de gids en helpt je met onvoorwaardelijk liefde te voelen voor jezelf en anderen. Zet je perfectionisme en verwachtingen opzij. Op die manier bespaar je jezelf teleurstellingen.

Wie of wat helpt en begrijpt je? 
Blauwe Storm is het maatje vandaag en begrijpt je als je veel onrust ervaart of in een chaos bent beland. Dat is een uitnodiging om jezelf te vernieuwen. Blijf dichtbij jezelf en zoek de stilte op. 

Wie of wat vangt je op als je terugvalt in oude patronen?
Rode Draak is de coach en helpt je eraan herinneren dat je goed voor jezelf mag zorgen. Vertrouw er op dat alles precies goed is zoals het is. Kom je problemen tegen? Bedenk dan een praktische oplossing! 

Wie of wat daagt je uit om te doen wat goed voor je is?
Witte Hond is de leraar en daagt je uit om trouw zijn aan jezelf en je idealen. Offer jij jezelf teveel op uit loyaliteit? Wees je eigen allerbeste vriend, geef op tijd je eigen grenzen aan, Waak ervoor dat je hier zelf ook niet over heen gaat.

Gele Zon levenspad affirmatie inspiratie

Gele Zon affirmatiekaart © Bianca Snip

Ik ben aardig

Voor mezelf & trouw

Laat de liefde vrij stromen

Zonder oordeel

Geef ik Licht & Warmte

Aan alles en iedereen

Stroomt het niet zoals je wil in je werk en leven? Verwacht jij regelmatig veel van jezelf en eindigt dit vaak in teleurstellingen? Geef jezelf een groot cadeau, sta op en durf verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven.

  • Wil jij ervaren hoe het is om positieve en liefdevolle aandacht te geven aan jezelf door authentiek in de wereld te gaan staan?

Mini Maya-training
Vandaag is het precies 260 dagen geleden dat ik een gratis Maya Challenge gaf om anderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het systeem van de Maya Tzolkinkalender. Dit heeft geleid tot fijne en mooie reacties. Hierna heb ik deze Challenge omgezet naar een online Mini Maya-training waarin ik 13 dagen lang, dag voor dag uitleg hoe het werkt en hoe je op dit systeem kan navigeren in het leven. Heb jij belangstelling voor hoe dit werkt en hoe je dit implementeert in jouw leven?

Wat zeggen anderen

''Ik ben erg dankbaar voor deze Challenge en de luchtigheid en humor waardoor jij ook de moeilijke dingen bespreekt. Dit geeft mij hoop. Dank je wel, Bianca''

ANNELIE WALTER

Onderwijs Assistent Zorg & Welzijn

''Deze Challenge heeft mijn ogen geopend dat er toch echt wat meer moet zijn tussen hemel en aarde. Ondanks dat ik al wist weet ik nu dat er nog veeeeel meer is. Ik groei elke dag en heb er steeds meer vertrouwen in, dus dank je wel''

ALIE BRUINS

Voetreflexzone TherapeutOver de Auteur

Hi, mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap als ik ontwerp of illustraties maak. De andere keer schilder ik op expressieve wijze op een doek of duik ik in de natuur om de schoonheid hiervan voor eeuwig vast te leggen. Intuitief denken en doen zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben een beelddenker, hierdoor kan ik goed tot in detail verbeelden wat bij jou past en hoort. Wat ik voel en zie, teken en ontwerp ik in verschillende stijlen uit. Zo breng ik inspiratie, prikkel ik de fantasie en geef ik opnieuw bezieling aan projecten, processen en ideeën.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>