“Geef jezelf over” zegt Witte Wereldoverbrugger

13 daagse Energie Update Tzolkin

5 nov. - 17 nov. 2021

De afgelopen 13 dagen hebben in het teken gestaan van het Rode Hemelwandelaar levenspad. Het thema dat hierbij hoorde was een reis van alle moed bij elkaar verzamelen en je grenzen verleggen naar doe waar je energie van krijgt en het volgen van je instinct.

Na deze reis zijn we nu aangekomen bij het Witte Wereldoverbrugger levenspad. Het is het 6e levenspad in de Tzolkinkalender.

Overgave en ruimte maken voor een nieuw beginOf je nu in dit levenspad geboren bent of in een ander levenspad, vanaf vandaag staan alle lichten in het Witte Wereldoverbrugger pad aan de komende 13 dagen. In dit levenspad maak je een reis van overgave naar helderheid. 

Wat dient jou niet meer, waar neem jij afscheid van? Als je een deur dicht doet gaat er ergens anders altijd een nieuwe deur open. In het Witte Wereldoverbrugger pad word je uitgedaagd om innerlijk de leiding te nemen en je angsten onder ogen te zien. Dit alles bij elkaar nodigt uit om je vol overgave te verbinden met het nieuwe dat zich aandient. Je eigen visie en je eigen beker vullen, dan pas die van anderen ook al zie je wat een ander nodig heeft is verbonden met je zielsverlangen.

Wie of wat maakt je sterk en krachtig? Witte Wereldoverbrugger is de gids en helpt je met het loslaten van wat niet meer dient. Laat alle controle los, hierdoor ontstaat vanzelf weer ruimte voor een nieuw begin ook al weet je nog niet precies wat dit is.  

Wie of wat helpt en begrijpt je? Rode Hemelwandelaar helpt je met het verleggen van je grenzen. Doe eens iets op een andere manier of doe iets wat je nog nooit hebt gedaan. Wat ontdek jij onderweg?

Wie of wat vangt je op als je terugvalt in oude patronen?Blauwe Adelaar vangt je op als je afhankelijkheid tegenkomt. En herinnert je eraan dat je je onafhankelijk mag opstellen, vanuit een hoger perspectief naar de wereld mag kijken. Wat is jouw eigen visie?

Wie of wat daagt je uit om te doen wat goed voor je is?Gele Krijger daagt je uit om innerlijk de leiding te nemen. Welke vragen stel jij om verder te komen? Vergelijk jezelf niet al teveel met anderen en neem je eigen plek in. Breng anderen met jouw wijsheid naar de overkant.

Affirmatie inspiratie

Witte Wereldoverbrugger affirmatiekaart © Bianca Snip

Ik laat los

wat oud & vertrouwd voelt

Geef mij over

aan het onbekende

en maak ruimte

voor een nieuw begin

Een avontuurlijke reis weer de komende 13 dagen! 

Spreekt dit je aan en wil je hier meer van weten? Download hier Het geheim van je geboortedatum >>

Over de Auteur

Hi, mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap als ik ontwerp of illustraties maak. De andere keer schilder ik op expressieve wijze op een doek of duik ik in de natuur om de schoonheid hiervan voor eeuwig vast te leggen. Intuitief denken en doen zijn bij mij met elkaar verbonden. Ik ben een beelddenker, hierdoor kan ik goed tot in detail verbeelden wat bij jou past en hoort. Wat ik voel en zie, teken en ontwerp ik in verschillende stijlen uit. Zo breng ik inspiratie, prikkel ik de fantasie en geef ik opnieuw bezieling aan projecten, processen en ideeën.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>