de-Innerlijke-Schatkamer-logonaam_petrol

Innerlijke Schatkamersessie

Je bestelling kun je hier veilig plaatsen.

  • 1x persoonlijke 1 : 1 sessie via Zoom of op lokatie in mijn Atelier (duur max. 1 uur)
  • Uitleg over de inhoud en betekenis van jouw persoonlijke geboorte zonnezegel, creatietoon en levenspad + de kern van jouw kwaliteiten, talent en gave, valkuilen en uitdagingen
  • Uitleg over de 4 bewustzijnsniveau's die op een persoonlijke manier gekoppeld zijn aan je geboortedatum
  • Een PDF van jouw persoonlijke geboorte energie + audio opname zodat je alles nog eens rustig na kunt lezen en beluisteren.

Wat enthousiaste klanten zeggen over de Maya workshops en readings

Yvonne Takken

Yvonne Takken

Creatief therapeute


Wat ik niet had verwacht is dat ik zomaar de kern van de boodschap herkende in de informatie die ik gekregen heb. De kern van mijn leven en ook van mijn valkuilen en van mijn kwaliteiten. Natuurlijk heb ik op mijn 57-ste levensjaar al best een hoop inzichten verworven en puinhopen getransformeerd en dan is het heel fijn om die kern en het resultaat van je leven tot nu toe bevestigd te horen worden door de inzichten die Bianca heeft verkregen uit de Mayakalender. 

De informatie die ik heb verkregen is bruikbaar en zeer vakkundig overgebracht. Een vette aanrader voor ieder die wat meer versteviging en een basis wil voelen om het zo vaak wankele evenwicht te versterken.

30 Dagen niet goed geld terug garantie

Als je op welke reden dan ook niet tevreden bent hoef je alleen maar een e-mail te sturen en dan storten wij je geld weer terug zonder lastige vragen te stellen.

groet, Bianca Snip

Informatie

Je bestelling

Product
Totaal
1
Innerlijke Schatkamersessie
Innerlijke Schatkamersessie × 1
197,00
Subtotaal 197,00
btw 41,37
Totaal 238,37

Veilig betalen

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

* We respecteren je privacy en zijn zuinig op je gegevens *

Veilig betalen

30 dagen niet goed geld terug garantie

We beschermen jouw privacy

>