Auteursrecht

Mag ik je werk gebruiken?

Het gebruik van afbeeldingen voor commerciële doeleinden (zoals boeken, websites, logo’s, folders, kaarten, flyers, etc.) is alleen mogelijk als ik hier schriftelijk toestemming voor heb gegeven. Er zijn kosten verbonden aan het gebruik per afbeelding/foto.

Zelfs als je werk in opdracht hebt laten maken betekent niet dat je automatisch ook het copyright of auteursrecht hebt, die behoort namelijk altijd tot de maker!

Intellectueel eigendom

Ik ben aangesloten bij Stichting Pictoright. Zij verzorgen alles omtrent toestemming, kosten en betaling voor het gebruik van afbeeldingen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met info@pictoright.nl Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de beelden op deze website liggen bij Bianca Snip.

 

Mag ik je werk delen?

Ik vind het erg leuk als je mijn werk wil delen op welke manier dan ook. Dat vind ik helemaal prima zolang er maar bronvermelding bij staat! Als je iets deelt laat het dan gerust weten waar het gedeeld wordt. Op die manier kan ik het zelf ook zien en bekijken.

Door de bron erbij te vermelden komt het werk dat ik maak ook tot zijn recht. Dat geldt niet alleen voor mij maar voor iedere kunstenaar, ontwerper en/of illustrator. Nogmaals, delen is prima mits er bronvermelding bij staat.

 

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem dan contact met mij op via info@biancasnip.nl