Jouw kennis visueel vertaald

Illustraties

Wat is jouw unieke boodschap? Welke stijl en sfeer past daar bij? Deze vragen stel ik regelmatig om zo het juiste beeld te schetsen bij alles wat in dienst staat van jouw zakelijke zichtbaarheid.

Jouw visie helder uitgelegd

Animaties

Met een animatie breng je jouw verhaal op een unieke wijze tot leven. Zo maak je iedereen snel duidelijk wat je vertellen wil. Dat inspireert en activeert iedereen, zodat de kans van slagen van je boodschap groter wordt. 

Jouw branding vormgegeven

Logo's

De vormgeving en kleuren van je logo, website, lesmateriaal en social media posts dragen bij aan de manier waarop jij jouw kennis vanuit jouw visie deelt en zichtbaar maakt aan de buitenwereld. 

Jouw dienst in stripvorm

Strips

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Met een strip of cartoon trek je snel de aandacht en valt je boodschap extra op. Hiermee inspireer je anderen en leren ze jou ook nog op een leuke manier beter kennen.

Jouw methode als spelmateriaal

Spelmateriaal

Educatief spelmateriaal nodigt uit om spelenderwijs iets te leren en te  ontdekken over informatie van een bepaald onderwerp. Hierdoor raken anderen gemotiveerd om op een leuke manier te leren. 

Jouw visuele vorm helder krijgen

Sparringsessie

Ben jij klaar met onzichtbaar zijn? Lukt het niet om een concrete visuele vorm te vinden die precies bij jou past? Een sparringsessie helpt je met ideeën krijgen hoe dit er voor jou persoonlijk uit kan gaan zien.

Jouw communicatie kwaliteit helder

Schatkamersessie

Wil jij meer duidelijkheid over de kern van je grootste kwaliteit in relatie tot jouw klanten? Wil jij ondernemen vanuit je persoonlijke communicatie kwaliteit en kracht? Deze sessie helpt je om hier inzicht in te krijgen.

>