Het hele jaar door een duidelijke richting voor het creëren van innerlijke leiding & focus?

DIGITALE DOWNLOADSET

20x Kleurrijke krachtige affirmaties als Innerlijk Kompas voor het Manifesteren met de Maya Tzolkin Dreamspell kalender

Meesterschap is Magisch

Visuele reminders voor je persoonlijke groei en zakelijke ontwikkeling

260 dagen lang stemde ik me af op de dagenergie van de Maya Tzolkin Dreamspellkalender en ontwierp ik mijn eigen affirmaties. Hieruit is deze serie van 20 handlettering kaart ontwerpen ontstaan. Deze affirmaties gebruik ik zelf als bureaublad achtergrond op het beeldscherm van mijn laptop. Op die manier heb ik een krachtig visueel kompas dat mij helpt om bewust te zijn van de actuele thema's die helpen bij zowel mijn persoonlijke groei als zakelijke ontwikkeling.

Wil jij dat ook?

Wat anderen zeggen

 

Sinds een jaar of 2 gebruik ik de affirmatiekaarten van Bianca als achtergrond op mijn laptop. Ik zie ze daardoor dagelijks en lees ze zeer regelmatig even opnieuw. De affirmaties en afbeeldingen zijn positief, krachtig en helpen me herinneren aan mijn innerlijke potentie. Ze zijn kleurrijk, maken me blij en geven me vertrouwen. De meeste ken ik inmiddels uit mijn hoofd en ik merk dat ze regelmatig spontaan in me opkomen, bijv. als ik loop te wandelen of ’s morgens tijdens mijn dagopening. Juist
de herhaling van dezelfde woorden maakt dat ze steeds meer doordringen en me steunen op momenten dat ik behoefte heb aan bevestiging en bemoediging van buitenaf.


Avelien

De Levensgenieter

 

Ik vind de affirmaties erg mooi en ooit ga ik ze zelf maken, maar voor nu zijn die van jou geweldig! De Rode Draak staat in beeld als ik opstart. Mijn bedoeling is deze dan 13 dagen te laten staan. Zo zie ik het iedere morgen en dan straks op toon 1 de volgende voor 13 dagen. 


Melanie

van Gites en camping Les Deux Freres

Jouw investering in deze Innerlijke Wegwijzers downloadset

''20x Krachtige Kleurrijke affirmaties als Innerlijk Kompas voor het Manifesteren met de Maya Tzolkin Dreamspell kalender''

Vol zelfvertrouwen en authentiek in de wereld staan is goud waard. 

Deze downloadset vraagt om een investering van slechts 27 euro!

De prijs is excl. btw

  • 20x affirmatie downloads voor het bijhouden van de actuele levenspaden dagenergie in de Maya Tzolkin Dreamspellkalender en het 'herprogrammeren' van je overtuigingen
  • Met gebruiksaanwijzing voor het toepassen op je bureaublad als achtergrond
  • Voor Windows & Mac

27

20x Innerlijke Wegwijzer affirmaties downloadset

prijs is exclusief 21% btw

Door wie zijn deze affirmaties gemaakt?

Hi, mijn naam is Bianca Snip. De ene keer is een eenvoudige tekenpen of potlood mijn gereedschap als ik illustraties maak. De andere keer schilder ik op expressieve wijze op een doek of duik ik in de natuur om de schoonheid hiervan voor eeuwig vast te leggen. Dit wissel ik regelmatig af met een wandeling buiten waar mijn camera mij vergezelt om plaatjes te schieten van alles wat ik zie.


Inmiddels werk ik al heel wat jaren voor mezelf als zelfstandig grafisch vormgeefster en illustrator lees verder >>

Veel gestelde vragen

Wat gebeurt er als ik betaald heb?

Kan ik deze affirmaties ook gebruiken als ik helemaal niets van de Mayakalender weet?

Zijn er voorwaarden aan deze affirmatie downloads verbonden?

Zijn deze affirmaties ook in kaartvorm verkrijgbaar?

Kan ik de affirmatie afbeeldingen uitprinten als ik wil?

Als ik niet tevreden ben, mag ik dan mijn geld terugvragen?

Hoe kan ik contact opnemen?

Bianca Verbeeld

>