13 daagse Maya Challenges

Wil jij op een laagdrempelige manier kennis maken met de Mayakalender?

13 daagse Maya challenges

De Mayakalender zit helemaal niet zo ingewikkeld in elkaar als het lijkt. Je moet alleen even de weg weten. Hier help ik je graag bij.

Tijdens een Challenge is het mogelijk om te proeven van de dagenergie in een van de levenspad straten van de Mayakalender. Dit zou zo maar je eigen geboorte straat kunnen zijn! Dit kan je helpen om inzicht te krijgen in wat bij jou past en om doelgerichte keuzes te maken in je werk of leven.

Want als je weet wie je bent en wat je wilt, kun je eenvoudig en doelgericht keuzes maken. Maar soms is dat niet altijd even helder en kun je behoorlijk op zoek zijn. Het leven met de natuurlijke tijd van de Mayakalender helpt mij om een stromende creatieflow te creeren in mijn werk en leven en daar inspireer ik je graag mee. De dagenergie klok draait iedere dag mee. Als je weet van jezelf welke energie jou ergens bij helpt ieder jaar dan valt alles samen en past alles bij elkaar.


de Innerlijke Schatkamer

De Challenges worden gegeven in een aparte groep op facebook. Word lid van de Innerlijke Schatkamer groep op facebook en ontdek hoe je op een avontuurlijke manier kan leven vanuit de flow met de dagenergie van de Mayakalender. Hiermee leg je de basis om het beste uit jezelf te halen en stralend je eigen plek in te nemen.

Hunab K'u_groen
>