13 daagse Maya Challenges

Wil jij op een laagdrempelige manier kennis maken met de Mayakalender?

13 daagse Maya challenges

De Mayakalender zit helemaal niet zo ingewikkeld in elkaar als het lijkt. Je moet alleen even de weg weten. Hier help ik je graag bij.

Tijdens een Challenge is het mogelijk om te proeven van de dagenergie in een van de levenspad straten van de Mayakalender. Dit zou zo maar je eigen geboorte straat kunnen zijn! Dit kan je helpen om inzicht te krijgen in wat bij jou past en helpt om doelgerichte keuzes te maken in je leven.

Als je weet wie je bent en wat je wilt, kun je eenvoudig en doelgericht keuzes maken. Maar soms is dat niet altijd even helder en kun je behoorlijk op zoek zijn. Vanuit mijn liefde voor vrije expressie en het leven met de natuurlijke tijd van de Mayakalender is de Innerlijke Schatkamer ontstaan. Hiermee nodig ik iedereen uit die zichzelf beter wil leren kennen en op een creatieve manier aan de slag wil gaan.


Wil je op een laagdrempelige manier kennismaken met de Mayakalender?

Word lid van de Innerlijke Schatkamer Club en ontdek hoe je op een avontuurlijke manier kan leven vanuit de flow met de dagenergie van de Mayakalender. Hiermee leg je de basis om het beste uit jezelf te halen en stralend je eigen plek in te nemen. Je bent van harte welkom!

Hunab K'u_groen
>